Rendelés leadása telefonon: +36707572901

Tripla bokalánc mati szemmel arany
Tripla bokalánc mati szemmel arany
6 790 Ft

Tripla bokalánc mati szemmel arany

Tripla bokalánc mati szemmel arany
Tripla bokalánc mati szemmel arany
Tripla bokalánc mati szemmel arany

A görögül „mati”-ként emlegetett amulett védelmi feladatokat lát el: az ártó gondolatoktól, a negatív hatásoktól, átkoktól, valamint a szemmel veréstől védi meg tulajdonosát.


A szett egy tripla bokaláncot tartalmaz görög mati szem motívummal.

    • Anyaga: antiallergén ötvözet arany bevonattal
    • Hossza: 21 cm +6 cm állítható toldat.

 


 


Rendeld meg ma és viseld akár már holnap! 

Minden termékünk raktáron van és 1-2 munkanapon belül a kezedben tarthatod.

 2012-óta működő, magyar webáruház
 Prémium minőségű termékek
 Pénzvisszafizetési garancia
 Szállítás 1-2 munkanapon belül
Szállítás 1-2 munkanap
6 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A tripla bokalánc mati szemmel arany egy igazán különleges és stílusos ékszer, amely garantáltan vonzza majd a tekinteteket. A mati szem egy hagyományos görög védelmi jelkép, amely az ártó gondolatoktól, negatív energiáktól véd és szerencsét hoz a viselőjének.

Kiváló minőségű anyagból készült, amely időtálló és strapabíró, így hosszú ideig élvezheted majd az ékszer szépségét. A tripla bokalánc különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének, hiszen három vékony lánc található rajta, amelyek egymással elegánsan fonódnak össze.

Az ékszer hossza állítható, így könnyedén igazíthatod az igényeidhez és a kívánt stílushoz. A mati szemmel díszített középső elem pedig igazán szemet gyönyörködtető és egyedi megjelenést kölcsönöz az ékszernek. A mati szem szimbolikus jelentése miatt ez az ékszer nem csupán divatos kiegészítő, hanem energetikai védelmet is nyújthat viselőjének.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet mindennapi viseletnek, de alkalmas lehet ünnepi alkalmakra is, hiszen elegáns megjelenése kiemelkedővé teszi viselőjét bármilyen eseményen. A tripla bokalánc mati szemmel arany egy igazi ékszer kincs, amely nemcsak szépségével, de jelentésével is gazdagítja viselőjét. Legyen szó önmagunk kényeztetéséről vagy ajándékozási céllal vásárolod, ez az ékszer garantáltan örömöt fog okozni mindenkinek, aki megkapja vagy magának választja. Álmodozz bátran és emeld ki saját szépségedet ezzel az egyedi és különleges tripla bokalánccal.


Vásárolj többet és kedvezményt adunk!

 Rendelés összege

 Kedvezmény

 10.000 Ft fellett  10% kedvezmény
 15.000 Ft felett  15% kedvezmény
 25.000 Ft felett  15% kedvezmény +ingyenes szállítás
Hasonló termékek