Rendelés leadása telefonon: +36707572901

Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold
Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold
5 490 Ft
4 390 Ft
20

Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold

Anyaga: antiallergén ötvözet fehérarany bevonattal

 


Rendeld meg ma és viseld akár már holnap! 

Minden termékünk raktáron van és 1-2 munkanapon belül a kezedben tarthatod.

 2012-óta működő, magyar webáruház
 Prémium minőségű termékek
 Pénzvisszafizetési garancia
 Szállítás 1-2 munkanapon belül
Szállítás 1-2 munkanap
5 490 Ft
4 390 Ft
Kezdete: 2024.04.29   Vége: 2024.05.12
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 100 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold egy igazán különleges és elegáns ékszer, amely magával ragadó eredetiségével és vonzó designjával garantáltan elbűvöli viselőjét. A bokalánc két vékony láncból áll, melyeketek díszes csillagok díszítenek, és fehérarany színben tündökölnek.

Az ékszer kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, és a legnagyobb gondossággal készítették, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét és tartósságát. A bokaláncok finom kidolgozásúak, és a csillagok is precízen kidolgozott részletekkel rendelkeznek, így minden apró részlet tökéletes harmóniát alkot egymással.

A Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold tökéletes választás lehet mindennapi viseletre is, de kifejezetten alkalmas ünnepélyes alkalmakra is. Egy elegáns estélyi ruhához is könnyedén kombinálható, és varázslatos csillogása garantáltan lenyűgözi mindenki tekintetét.

Az ékszer ajándékként is kiváló választás lehet szeretteink számára, hiszen egy igazán egyedi és különleges darabot adhatunk át nekik, mellyel garantáltan örömet szerezünk. A Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegold egyszerre modern és mégis időtlen stílusú, így mindenki számára megfelelő választás lehet.

Ha Ön is szeretne egy olyan ékszert, amely kiemelkedik a tömegből és stílusos kiegészítője lehet mindennapi öltözködésének, akkor válassza a Smoon dupla csillagos bokalánc szett whitegoldot. Ezzel az elegáns és lenyűgöző ékszerrel garantáltan feltűnővé válik és magabiztosan léphet a világba.


Vásárolj többet és kedvezményt adunk!

 Rendelés összege

 Kedvezmény

 10.000 Ft fellett  10% kedvezmény
 15.000 Ft felett  15% kedvezmény
 25.000 Ft felett  15% kedvezmény +ingyenes szállítás
Hasonló termékek