A termék a kosárba került.
Valóban törölni szeretné vásárlói fiókját az áruházból?
Új jelszó kérése
 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft feletti rendelés esetén
a szállítást mi álljuk!

Új vásárló regisztrálása

Megrendelés leadásához regisztráció szükséges, úgy mint bármely más megbízható webáruházban.

Ez azért szükséges, hogy megrendelésed bármikor megtaláld felhasználói profilod alatt, nyomon követhesd megrendeléseidet és értesíteni tudjunk például a kiszállítással kapcsolatban.

Fontos!

Saját biztonságod érdekében lehetőleg ne olyan jelszót adj meg, amit máshol is használsz!

Adataidat kizárólag a kiszállítás céljából, a futár cégnek adjuk ki! Átadott adatok: Név, cím, e-mail, telefonszám. Ezeket a futárszolgálat kizárólag a kiszállítás miatt kezeli, másnak nem adja át!

Mindig figyelj adataid pontos megadására (különösen e-mail, telefonszám), mivel a rendeléssel kapcsolatos értesítéseket erre küldjük!

 


Regisztrációs adatok
E-mail
Jelszó
Írja be ismét a jelszót
Kapcsolattartó adatai
Név
Telefonszám
+
Mobilszám
+
Szállítási adatok
Név
Ország
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Számlázási adatok
A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.
Javasoljuk, hogy vegye igénybe hírlevél szolgáltatásukat, így azonnal értesülhet akciónkról, melyek keretében akár 10-50% os kedvezménnyel vásárolhat és nyereményjátékunkban is részt vehet! (Részletek a "Nyereményjáték" menüpont alatt!

A jelölő négyzet bejelölésével kijelentem, hogy a jövőben igényt tartok az üzemeltető által küldött hírlevelekre, valamint hogy ez a feliratkozási szándékom önkéntes, továbbá ezzel egyidőben elfogadom az erre vonatkozó tájékoztatást és az adatvádelmi nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy a Általános szerződési feltételeket, valamint az Ékszereinkről oldal tartalmát megismertem és elfogadom, az abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.