A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft feletti rendelés esetén
a szállítást mi álljuk!

Karácsonyi örömgarancia

Vásárold meg karácsonyi ajándékaidat akár már novemberben!


Ne hagyd az utolsó pillanatokra a vásárlást!

 • Karácsony közeledtével árukészletünk jelentősen csökken
 • A "jó árú" termékek hamar elfogynak
 • Nem kell aggódnod a kiszállítás miatt
  (A futárszolgálat már december elejétől túlterhelt)

A Smoon webáruházban vásárolt ajándékkal most garantáltan örömet okozhatsz szeretteidnek!

 

Hogy mi a garancia???

Az, hogy ha nem tetszik a karácsonykor átadott ajándék, január 15-ig visszaküldheted címünkre.

Az ajánlat novemberben és decemberben leadott megrendelésekre vonatkozik!

 

Részletek:

A www.smoon.hu webáruház a 2017. november és december hónapban leadott megrendelésekre visszavásárlási garanciát biztosít a következők szerint:

 

2017 november 1 és december 21 között megrendelt termékeket 2018. január 15-ig visszavásároljuk oly módon, hogy az ez időpontig címünkre visszaküldött ékszerek megrendeléskor érvényes árát a megrendelő áruházunkban nyilvántartott virtuális egyenlegén jóváírjuk. Ezt a virtuális egyenleget a megrendelő egy hónapig bármilyen termékre, illetve a szállítási költség megfizetésére is felhasználhatja.

 

 

 • A megrendelő köteles a visszaküldés előtt az áruházat e-mailben tájékoztatni az info[kukac]smoon.hu címen a visszaküldés tényéről.
   
 • Kizárólag a 2018. január 15-ig címünkre visszaérkezett, használatlan, sértetlen, eredeti csomagolású termékeket veszünk vissza. Ha a termék használt, sérült, vagy a nem megfelelő csomagolás miatt a visszaszállítás alatt megsérül, a visszavételt megtagadjuk!
   
 • A visszaérkezett csomagokat január 31-ig dolgozzuk fel, a visszaküldött termékek ára ekkor kerül jóváírásra.
   
 • Kizárólag a termék megrendeléskor érvényes, esetleges akciókkal csökkentett árát írjuk jóvá, szállítási költséget nem!
  Az oda- és visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli.
   
 • A megrendelt összeg levásárlásra a megrendelőnek 2018. február 28-ig van lehetősége. Az összeg felhasználható bármely, az áruházban megvásárolható termékre, az éppen aktuális ár alapján, illetve a szállítási költség megfizetésére. A levásárlás során kuponos kedvezmény nem vehető igénybe!
   
 • Amennyiben a visszaküldött csomag megrendelőjét nem tudjuk beazonosítani, mert az nem tartalmazza az ehhez szükséges adatokat (megrendelésszám, e-mail cím, megrendelő neve stb.), a jóváírást megtagadjuk.
   
 • A küldemény címünkre való visszaérkezésig a megendelő tulajdonát képezi, ezért az elveszett, megrongálódott küldeményekért az áruház felelősséget nem vállal. Az ezzel kapcsolatos kártérítési eljárás ügyintézése a megrendelő feladata.